Thursday, June 14, 2012

Sony Vegas Pro 8 Movie Maker (With Crack)

salam... ada tak yang teringin nak buat filem sendiri.. hehehe... nie dia movie maker...

                         jeng... jeng... jeng....



ambik la...jangan x ambik... hehe.. klik di sini untuk download ..heheh...sekian..

SELAMAT MENCUBA


best tak post nie kalau best komen and follow jerr..hehe

Wednesday, June 13, 2012

PhotoScape (Add Frames)

WO WO WO ..yang nie x nk cakap panjang panjang..sbb dh x de ayat haha...korang download je la...


download je..xpayah nak cakap banyak... klik di sini untuk download..

SELAMAT MENCUBA....!!!


best tak post nie kalau best komen and follow jerr..hehe

FreeZ Online Tv

PEACE YOO..


ni yang best...sbb software ni seperti tv kat rumah... hehe.. On Line TV...korang boleh tngk drama la selepas ini.. heheh  ....  klik di sini untuk download..

SELAMAT MENCUBA..!!!



best tak post nie kalau best komen and follow jerr..hehe

Youtube Downloader (Free Version)

peace yoo.....dah lama korang tunggu benda nie....hehe...chill la bro...jangan merajuk sbb lambat..kepada penggemar download video, saya ada 1 software nie...


mesti korng dh x sabar nk download video kan..heheh...klik di sini untuk download..

SELAMAT MENCUBA


best tak post nie kalau best komen and follow jerr..hehe

Winzip Compression Software ( With Key )

salam, peace yo.. disini saya nak share benda yang sedikit nk serupa dengan winRAR archiver...tapi nama software nie ialah "WINZIP COMPRESSION SOFTWARE" 

                      jeng... jeng... jeng...


ikut kan hati saya saya malas nak post ni...oleh sebab korang yang nk benda ni, terpaksa la kan...hehe...xlah.. saya gurau je... klik di sini untuk download 


best tak post nie kalau best komen and follow jerr..hehe

WinRAR Archiver (32-bit) And WinRAR Archiver (64-bit) With Key

hai semua...saya nk share winrar archiver nie...hehe


nnti korang siap download and install winrar archiver nie...boleh la korang nk upload berbagai fail yang korang nak upload ..hehehe... klik di sini untuk download..sekian bye.. hehe...


SELAMAT MENCUBA

best tak post nie kalau best komen and follow jerr..hehe

Kaspersky Internet Security 2011 Full Version With Serial Key

hai korang...ni ada kaspersky untuk korang





korang mesti nk guna kaspersky nie tapi kena beli kan...hahaa.... ni ada yang free punya.. seperti biasa klik di sini untuk download...hhehehe..


best tak post nie kalau best komen and follow jerr..hehe

Skype 5.0 Final Portable & Business Edition

salam semua...ni saya nk share skype nie untuk korang yng bercinta buat video chat .. heheh...




nah untuk orang yang bercinta heheh...klik di sini untuk download... sekarang korang semua boleh la bervideo chat ...hehe


p/s skype nie bukan untuk orang yang bercinta sahaja okey..heheh

best tak post nie kalau best komen and follow jerr..hehe

Mozilla Firefox Beta 4

salam bro and sis.. di sini saya nak share "mozilla firefox beta 4" nie hehehe....





download jangan tak download.. hehehe...klik di sini untuk download Mozilla Firefox Beta 4 nie...heheh..bye..


SELAMAT MENCUBA...!!

best tak post nie kalau best komen and follow jerr..hehe

google chrome web browser

salam bro and sis.... di sini saya nak shared satu benda benda...hehe..benda ni selalu dapat sambutan yang hebat, iaitu.....



                    GOOGLE CHROME ..HEHE..."ingat kan apa la..hehehe"



google chrome untuk anda semua... klik di sini untuk download google chrome ini...hahahuhu..sekian...

SELAMAT MENCUBA





best tak post nie kalau best komen and follow jerr..hehe

opera web browser

hai disini saya nk berkonsi satu benda ...

                      jeng... jeng..... jeng.....




opera web browser untuk ada semua...hehe... klik di sini untuk download opera web browser ..hehe tu je..sekian..


SELAMAT MENCUBA..HEHE


best tak post nie kalau best komen and follow jerr..hehe